Curs Valutar BNR

 ,

Calendar

«  Octombrie 2012  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Sondaj city-constanta

Cum vi se pare Constanta ?
Total răspunsuri: 40

city-constanta.ucoz.com


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Ziare city-constanta

  • Cuget Liber

  • Telegrafonline

  • Ziua de Constanta

  • Locuri de munca vacante in Constanta

  • AJOFM Constanta

  • Catalog cu numerele de telefon şi adrese pentru companiile din oraş in Constanta

  • Constanta catalog firme

  • Economic, diverse

    Principală » 2012 » Octombrie » 9 » Unde găsim cele mai ieftine apartamente noi din Constanţa
    4:22 PM
    Unde găsim cele mai ieftine apartamente noi din Constanţa

    Puţini sunt constănţenii cu venituri medii care au mai reuşit să cumpere anul acesta un apartament. Piaţa imobiliară abia dacă se mai mişcă, pe acest segment.

    Dacă închirierile au avut parte de o gură de oxigen în această toamnă, odată cu venirea elevilor şi studenţilor, vânzările scârţâie serios. Agenţii imobiliari spun că, având în vedere că se apropie sfârşitul de an, iar până la Sărbătorile de iarnă mai sunt doar puţin peste două luni, nu se întrezăresc mari schimbări în acest sens. 

    Este însă, în continuare, făcând comparaţie cu anii de boom imobiliar, o perioadă foarte bună pentru constănţenii cu venituri peste medie, cu bani puşi deoparte ori cu acces la finanţare care vor neapărat un apartament în blocurile ceva mai recent construite. 


    Este însă, în continuare, făcând comparaţie cu anii de boom imobiliar, o perioadă foarte bună pentru constănţenii cu venituri peste medie, cu bani puşi deoparte ori cu acces la finanţare care vor neapărat un apartament în blocurile ceva mai recent construite. 

    700 de euro metrul pătrat metrul pătrat util poate costa acum chiar şi în jur de 700 de euro, însă nu în cartierele „bune" ale Constanţei. Dar cum pentru mulţi nu contează foarte mult zona, zonă care de altfel poate arăta foarte bine, ci mai degrabă caracteristicile locuinţei, ar putea fi o variantă foarte bună.


    De exemplu, una dintre cele mai recente analize realizate de imobiliare.ro arată că cele mai accesibile apartamente noi cu două camere se găsesc în zonele Inel I, Inel II şi Poarta 6. 

    Oferta începe aici de la 30.000 de euro pentru o locuinţă de 45 de metri pătraţi utili, aşadar destul de mult sub media înregistrată în urmă cu o lună. Astfel, un metru pătrat util costă în jur de 700 de euro, pe când preţul mediu este undeva la 890 de euro.
    Pe de altă parte, cele mai ieftine apartamente noi cu trei camere se găsesc în Tomis III, KM 4-5 sau Primo. 
    Locuinţele din această categorie, de regulă cu o suprafaţă utilă de 60 - 70 metri pătraţi, pot fi găsite în aceste zone la preţuri ce pornesc de la 50.000 - 54.000 de euro.
    Vizualizări: 560 | Adăugat de: Mesac | Rating: 0.0/0
    Total comentarii : 0
    Prenume *:
    Email *:
    Cod *:

    Formularul pentru autentificare

    Publicitate

    Chat-constanta

    Anunturi Constanta
    www.imobiliare.ro


    Imobiliare

    Arhiva materialelor