Curs Valutar BNR

 ,

Categoriile secţiunii

Articolele mele [8]

Sondaj city-constanta

Cum vi se pare Constanta ?
Total răspunsuri: 37

city-constanta.ucoz.com


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Ziare city-constanta

 • Cuget Liber

 • Telegrafonline

 • Ziua de Constanta

 • Locuri de munca vacante in Constanta

 • AJOFM Constanta

 • Catalog cu numerele de telefon şi adrese pentru companiile din oraş in Constanta

 • Constanta catalog firme

 • Stirile orasului

  Principală » Articole » Articolele mele

  Se cauta soluţii de finanţare pentru reabilitarea monumentelor istorice din Constanţa


  În cadrul evenimentului se va ridica problema monumentelor simbol ale Constanţei rămase în paragină şi care, deşi ar trebui să reprezinte elemente de atracţie în prezent, nu se află pe lista de priorităţi în ceea ce priveşte renovarea. 
  Până în prezent, autorităţile nu au alocat în bugetul local sume de bani pentru aceste obiective, iar investitorii privaţi nu au fost interesaţi în a finanţa proiectele de reabilitare.


  Evenimentul se adresează mediului de afaceri constănţean, patrona-telor locale, ONG-urilor de profil, precum şi reprezentanţilor autorităţilor publice locale şi cetăţenilor.
  Care este scopul unei asemenea întâlniri? Identificarea posibilităţilor de introducere, în bugetul Consiliului local / judeţean, a sumelor necesare reabilitării celor mai importante monumente din Constanţa, identificarea soluţiilor de reabilitare a acestora în următorii doi ani - ţinând cont de gradul avansat de degradare, dar şi identificarea celor care ar putea fi reabilitate prin parteneriat de tip public-privat, au precizat reprezentanţii departamentul de comunicare al Grupului de iniţiativă.

  Acest Grup de iniţiativă este format din: Federaţia Naţională a Sindicatelor Portuare, Federaţia Naţională a Sindicatelor Şoferilor din România - Filiala Constanţa, Sindicatul Şoferilor „Taximetristul” Constanţa, Sindicatul Liber din Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa, Patronatul Naţional al Femeilor de Afaceri din Întreprinderile Mici şi Mijlocii, Asociaţia Oamenilor de Afaceri Creştini - Ortodocşi, Liga Consilierilor Juridici din Judeţul Constanţa, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Constanţa, Centrul BU.RO COOP Constanţa, Sindicatul Liber al Cadrelor Didactice şi TESA din Universitatea „Ovidius” Constanţa, Sindicatul „Camera Veterinarilor” Constanţa, Sindicatul Asistenţei Sociale şi Protecţia Copilului Con-stanţa, Asociaţia „Viitorul pentru toţi”. Evenimentul este organizat cu sprijinul Asociaţiei Naţionale a Caselor de Cultură ale Sindicatelor din România


  Sursa: http://www.cugetliber.ro
  Categorie: Articolele mele | Adăugat de: Mesac (2012-10-04)
  Vizualizări: 238 | Rating: 0.0/0
  Total comentarii : 0
  Prenume *:
  Email *:
  Cod *:

  Formularul pentru autentificare

  Publicitate

  Chat-constanta

  Anunturi Constanta
  www.imobiliare.ro


  Imobiliare