Curs Valutar BNR

 ,

Calendar

«  Decembrie 2012  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Sondaj city-constanta

Cum vi se pare Constanta ?
Total răspunsuri: 40

city-constanta.ucoz.com


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Ziare city-constanta

  • Cuget Liber

  • Telegrafonline

  • Ziua de Constanta

  • Locuri de munca vacante in Constanta

  • AJOFM Constanta

  • Catalog cu numerele de telefon şi adrese pentru companiile din oraş in Constanta

  • Constanta catalog firme

  • Economic, diverse

    Principală » 2012 » Decembrie » 28 » În Constanţa, Orange a extins acoperirea reţelei şi a lansat oferte noi
    3:45 PM
    În Constanţa, Orange a extins acoperirea reţelei şi a lansat oferte noi
     Orange România anunţă îm-bunătăţirea acoperirii pentru ser-viciile de voce şi date mobile în judeţul Constanţa şi lansarea unor oferte speciale cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

    Astfel, Orange acoperă acum şi localităţile Seraiu, Mircea Vodă, Băneasa şi Săcele, iar în oraşul Constanţa a îmbunătăţit acoperirea în cartierele Boreal, Tomis Plus şi în zona Faleza Nord. Pentru serviciul de internet mobil, Orange oferă viteze de până la 43,2 Mbps în oraşul Constanţa, precum şi în toate celelalte localităţi de pe litoral, în restul judeţului oferind viteze de până la 21,6 Mbps.


    Constănţenii sunt aşteptaţi în magazinele Orange cu oferte care cuprind beneficii nelimitate pentru toate abonamentele Delfin, Cangur şi Panteră din ofertă, începând de la 5 euro. În plus, clienţi din Constanţa care aleg iarna aceasta abonamente cu tarife începând de la 7 euro primesc bonus 100 de minute naţionale şi telefoane la preţuri speciale. Astfel, ei îşi pot lua Samsung Star 3 cu 9 euro împreună cu abonamentul Cangur 9 şi iPhone 4 în varianta de 8 GB la 99 de euro cu abonamentul Panteră 31 pentru iPhone pe 24 de luni.

    Clienţii Orange PrePay care îşi activează o opţiune şi îşi consumă minutele sau mesajele scrise incluse în mai puţin de 30 de zile primesc încă o opţiune cadou. De asemenea, prin programul Phone Credit dedicat clienţilor PrePay, ei pot să cumpere orice telefon din oferta Orange la un preţ redus şi au o ofertă suplimentară la achiziţi-onarea unui smartphone Orange Pasadena sau Nokia Asha 302: reducere suplimentară de 15 euro la preţul telefonului, un bonus de 300 MB şi un sticker cover pentru telefon cu personajele din reclamele Orange PrePay. 

    Cei care sunt în căutarea unui cadou special de sărbători pot alege din colecţia de accesorii de iarnă care cuprinde mănuşi cu Bluetooth incorporat, căciulă cu căşti stereo, mănuşi pentru touch screen, fulare şi multe altele. De asemenea, clienţii au la dispoziţie o gamă variată de accesorii cu îndrăgitele personaje Millidge şi Doig din reclamele Orange PrePay, precum tricouri, jucării de pluş, genţi şi altele. 

    Pentru a fi mai aproape de clienţii săi din judeţul Constanţa, Orange România a dezvoltat o reţea de distribuţie care cuprinde 4 magazine proprii - inclusiv în centrele comerciale Maritimo şi City Mall, 5 Orange Store (magazine în sistem de franciză) şi 5 magazine ale partenerilor în 5 localităţi din judeţ. Anul acesta, caravanele Orange au călătorit în 50 de localităţi din Constanţa, oferindu-le clienţilor posibilitatea să testeze şi să cumpere serviciile şi produsele Orange. 

    Un alt proiect iniţiat de Orange în Constanţa a fost programul de practică Orange First Step. Astfel, studenţii şi masteranzii din oraş s-au putut înscrie la sesiuni de practică în mai multe departamente din cadrul Orange România. 
    Vizualizări: 599 | Adăugat de: Mesac | Rating: 0.0/0
    Total comentarii : 0
    Prenume *:
    Email *:
    Cod *:

    Formularul pentru autentificare

    Publicitate

    Chat-constanta

    Anunturi Constanta
    www.imobiliare.ro


    Imobiliare

    Arhiva materialelor